Crack Winrar


Bingung mau posting apaan, etapi winrar lu udah muncul please purchase winrar gitu gak sih kaya yang di gambar di bawah ini? kasian. tapi emang semua komputer di dunia ada winrar sih, alat kompresi legendaris.

nih gue kasih tau cara license winrar pake nama lu sendiri ya, ikutin nih.

  1. Close dulu winrar nya
  2. Download fire rarreg.key ini https://code.google.com/p/sandi-blogger/downloads/detail?name=rarreg.key
  3. copy file rarreg.key tadi ke program files nya winrar biasanya (C:\Program Files\WinRAR)
  4. Done deh.

 

udah lah gitu aja.

WIN RAR

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s